Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Главният път до Момчиловци е в добро състояние

05 ноември 2016, 12:58 часа • 1018 прочитания

Главният път Смолян - Момчиловци е в добро състояние. Това каза пред Радио „Фокус” – Смолян кметът на населеното място Сийка Суркова. По думите й основен ремонт на главния път е направен преди няколко години и към момента няма нужда от ремонт.

Суркова добави, че през лятото в селото е асфалтирана и улицата, която е била в крайно лошо състояние, като там е положен и нов водопровод. По думите ѝ жителите на Момчиловци са подготвени за зимата, нямат притеснения и за зимната поддръжка на пътищата, като фирмата, която ще почиства вече е заредена с нужните консумативи, както и с налична техника. Като проблем кметът на Момчиловци посочи, че няма назначени хора по „времена заетост”, които да се включват в поддръжката при зимни условия и в почистването на сняг.

„Каквото и да се случва, то се случва на доброволни начала. Имам подкрепата на хората, тук, в Момчиловци – с тях сме чистили заедно, с тях сме облагородявали селото, но това не е начин. Тук трябва да има назначени хора, под каквато и да е форма, за да се грижат за чистотата и поддръжката на селото”, подчерта Суркова.

снимка: архив

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес