Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зрителите на бунт срещу Косара от Big Brother: Наричат я как ли не

17 октомври 2024, 09:26 часа

Новият сезон на телевизионното риалити Big Brother уж тръгна разочароващо за аудиторията, но се оказва, че започва да влиза в "релси". Кастингът на съквартирантите очевидно работи, тъй като вече един от хората в къщата изключително много дразни зрителите и те вече настръхват всеки път, когато се появи пред камерите.

Става дума за Косара, която едва не се сби с Кристи и дори публично я заплаши с физическа саморазправа след предаването. Именно този агресивен изблик, но и не само, е причината верните зрители на Big Brother да настръхнат срещу младата рапърка и да я определят като изключителен дразнител и злобарка.

Още: Кристи от Big Brother избухна в изповедалнята. Вижте защо се разплака (ВИДЕО)

Хейт по Косара

Снимка: Big Brother Bulgaria/Facebook

Ето какви са някои от коментарите по адрес на Косара, които едва ли ще ѝ харесат, когато ги прочете след излизането си от къщата (освен ако от предаването не решат да ѝ ги прочетат още докато е вътре):

"Тая Косара просто много ме нервира, постоянно търси протагонизъм. Човек който носи гнила душа и в една игра толкова навътре влиза в филма че изглежда жалка доста."

"Косара е луда"

"Агресивна,на моменти не може да си контролира злобата която се активира за най дребното нещо.Не са принципи на които не изневерявала а имат.Свикнала е цял живот да става на нейното и да стой някой зад гърба и и да я защитава ,от там и е самочувствието и.И какви смешни мутренски заплахи,от 90те години.Никакви принципи няма,а едно кълбо от злоба,самочувствие без покритие,инат.Трябва да си промени характера ако може."

Още: Николай от Big Brother : Направили са ми фалшив профил в социалните мрежи

"Косара е най-голямото кречетало - изключително негативна, властна, непоносима, скандална и конфликтна личност. Това момиче има огромни житейски проблеми - неудовлетворена и невротична, комплексарска ярост и злоба към всеки и всичко - типична хейтърка. Битката й за "диктатор" на къщата се провали - ролята, която явно й липсва в реалния живот."

"Айде да я гоним тази Косара.Не мога повече да и слушам досадния дрезгав глас.Все е в конфликт с някой,все няква неправда вижда и мрънка за всичко."

"Косара е физическото проявление на всеки интернет трол."

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес