Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Запратиха Чефо в изгнание - ще прави компания на Божана Кацарова на Острова на отшелника

05 април 2023, 12:45 часа

Още един участник от седмия сезон на Survivor се отправи към Острова на отшелника - мястото, което поставя на тежко изпитание и физическата, и психическата издръжливост. Влогърът и актьор Стефан Попов - Чефо от племето "Сини" беше изпратен на изолираното парче земя, след като загуби елиминационния дуел срещу певеца Кирил Хаджиев - Тино от конкурентния отбор "Червени". В битката съперниците трябваше да покажат перфектен баланс и железни нерви. Изпълнителят, познат от "Гласът на България", се оказа по-хладнокръвен и координиран и заслужено спечели, а водещият Ваня Джаферович загаси факлата на опонента му.

"В Survivor може да не съм бил най-бързият, най-точният или най-издръжливият, но исках да бъда добър пример, да изслушвам всеки, да не нападам другите и да играя спортсменски. За мен е чест, че 43 дни живях в лишения рамо до рамо с тези две племена", каза Чефо. Въпреки че изпробва различни стратегии, той не успя да се впише в отбора си. Грешката му беше, че се предовери на брокера Павел Здравков, а очакванията му двамата да влязат в коалиция бяха попарени. По време на племенния съвет повечето му съотборници го номинираха и го изпратиха в битка срещу Тино, която той не успя да спечели. Певецът пък записа втора победа в елиминационен дуел.

Със стъпването си на Острова на отшелника Чефо бързо осъзна, че няма да е сам. Той беше посрещнат от кулинарката Божана Кацарова, която попадна в изгнание, след като загуби елиминационния сблъсък срещу най-добрата си приятелка в екстремното приключение - актрисата Снежана Макавеева.

Съвместният живот на Чефо и победителката в MasterChef вероятно няма да е лесен. Влогърът смята Божана за силен, но опасен и манипулативен играч. Склонноста ѝ да говори много също го напряга, но доскоро той успяваше да се усамоти и да не я слуша. На Острова на отшелника едва ли ще има тази възможност.

След като Чефо напусна племето "Сини", актрисата Снежана Макавеева остана без най-верния си съюзник. Опитът ѝ да направи "преврат" и да настрои съотборниците си срещу неформалния лидер на отбора - дизайнера Едис Пала, удари на камък. Моделиерът също не скри, че няма търпение да отстрани Снежана от играта. През тази седмица тя спечели огърлицата за личен имунитет и успя да опази гърба си, но в бъдеще е застрашена от номинации.

Страстите в племето "Червени" също са нажежени. Шампионката по кану Станилия Стаменова поведе открита война не на един, а на три фронта. Тя се изправи едновременно срещу футболиста Благой Георгиев, ММА боеца Георги Валентинов и певицата Татяна, които са част от силна коалиция с атлета Иван Булкин и гемолога Светослав Славчев. Спортистката дори отказа да даде максимума от себе си в една от битките с обяснението, че колкото и да се старае в игрите, мнозинството може да гласува срещу нея на племенен съвет.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес