Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зак Ефрон е бил хоспитализиран след инцидент в басейн в Ибиса

06 август 2024, 13:56 часа

36-годишният актьор Зак Ефрон е бил хоспитализиран в Ибиса, след като е претърпял инцидент в басейн. По време на ваканция във вила в Испания през изминалите почивни дни, заедно с приятели Ефрон се забавлявал в басейна на имота, който били наели. Тогава се случил "дребен плувен инцидент", казват източници на изданието "People".

Според информацията в белите дробове на Ефрон е попаднало голямо количество вода, след като актьорът се гмурнал, а гърдите му се ударили на дъното на басейна. Охранителите на имота помогнали на актьора да излезе на сушата, където Ефрон бил сериозно дезориентиран, а след това бил откаран в болница.

Още: Създават филм за Матю Пери. Ето кой актьор ще го изиграе

В болницата

Снимка: Getty Images

Там му е направен преглед, за да се установи, че в дробовете му няма останала вода. След няколко часа Ефрон получил разрешение да си тръгне от болничното заведение, но предпочел да остане, докато папараците, които го проследили до болницата, не си отидат.

По-късно Зак публикува в социалните мрежи съобщение, в което благодари на всички за милите пожелания за бързо възстановяване.

Припомняме, че в края на 2023 г. Ефрон получи своя звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес