Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Забъркаха Веселин Маринов в онлайн измама

25 май 2024, 15:36 часа

Хакерите в интернет стават все по-изобретателни, когато става дума за измами, а най-големите им жертви в последните месеци са популярни лица от българския шоубизнес. След Азис, Софи Маринова и Преслава, жертва на интернет измамниците стана и Веселин Маринов.

Вижте още: Синът на Маги Халваджиян се обясни в любов на съпругата си (СНИМКА)

От няколко седмици във виртуалното пространство се върти клип с изпълнителя от негово интервю по телевизия "Планета".  В действителност изпълнителят има интервю в медията, но са абсолютна лъжа и монтаж нещата, които говори във въпросното видео.

"С напредването на възрастта в допълнение към болките в кръста започнах да имам проблеми и с гърба. Основният проблем с моето заболяване е, че в аптеката няма лекарства, които могат да ми помогнат, а лекарите в нашите болници предписват само болкоуспокояващи или предлагат много скъпи операции", гласи част от интервюто с монтирания образ на певеца, в което уж рекламира продукт, който му е помогнал.

Вижте още: Копие на майка си: Милена Славова показа порасналата си дъщеря (СНИМКА)

Веселин Маринов е категоричен, че ще сезира отговорните институции, за да може да предотврати негови фенове да станат жертва на лъжливата реклама, пише "България Днес". 

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес