Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вижте каква невероятна булка е водещата на BTV Поли Гергушева (СНИМКИ)

21 август 2023, 16:48 часа

По всичко личи, че лято 2023 е посветено на любовта, предвид факта, че не една и две известни личности сключиха брак. Чаровната водеща на bTV, Полина Гергушева, също каза заветното "Да" на 18 август 2023. Тя се омъжи за дългогодишния си любим и баща на детето ѝ Борис Мечкуев пред погледа на Антон Хекимян, както и други колеги от медията.

Поли трябваше да мине под венчилото през лятото на 2020, но заради пандемията отмени планираната сватба. Малко по-късно през същата година, през ноември, на бял свят се появи първородният ѝ син, който носи името на баща си.

Вижте още: Пияната княгиня Калина си говорела сама и ударила служител (ВИДЕО)

Срещата на Полина и Борис е като от филмите. Мечкуев, който е художник, бил поканен в предаването "Преди обед", за да разкаже за пътешествието си в Южна Америка. Докато паркирал автомобила си пред телевизията, на паркинга за първи път видял красивата журналистка. Както се казва - любов от пръв поглед. Тя също проявила интерес към него и след участието му при Деси Стоянова и Сашо Кадиев разпитала за него. Същинското им запознанство станало чрез общи познати.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес