Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Веско Ешкенази с безпощадна критика към част от наградени за "Аскеер"

27 май 2024, 14:38 часа

Световноизвестният български цигулар Веселин Пантелеев -Ешкенази използва социалната мрежа Facebook, за да изрази своето възмущение към част от наградените с "Аскеер" за дрескода им на събитието.

Вижте още: Станислав от Hell's Kitchen с разтърсваща изповед за отношенията с баща си

"Гледам наградите Аскеер.

Време е, след като водещият е в смокинг, този дрес код да важи за всички, излизащи на сцената. От уважение към самите тях, а и към изкуството, което представляват, създават, и за което биват награждавани.

Не може да излизаш по маратонки и домашни ризи и рокли. Несериозно е.", гласи коментарът на музиканта в социалните мрежи, без да конкретизира артистите, които са нарушили неписаните закони за облекло на подобно официално събитие.

Гледам наградите Аскеер. Време е, след като водещият е в смокинг, този дрес код да важи за всички, излизащи на сцената....

Posted by Vesko Panteleev Eschkenazy on Sunday 26 May 2024

Вижте още: Цената на вечната младост: Светлана Гущерова замрази лицето си (СНИМКИ)

Вече 24 години маестро Ешкенази е концертмайстор на знаменития Кралски Концертгебау оркестър в Амстердам, чиято престижна сцена е споделял с Монсерат Кабайе. 

През 2016 г. заедно с оркестъра Веселин Пантелеев е номиниран за награда „Грами“ в категория „Най-добри оркестрови записи“ за изпълнението на Петата симфония на Сергей Прокофиев.

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес