Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тризначките: Обичаме Бойко Борисов

11 юни 2013, 12:03 часа

Тризначките Вяра, Надежда и Любов oписват себе си като добри, емоционални и истински. Родени са през 1985 г. в Благоевград. Като най-вълнуващ момент в живота си описват участието в третия сезон на Big Brother.

През 2012-а трите сестри отново прекрачиха вратата на Big Brother, само че във VIP-формата на шоуто. По-късно бяха и участници в Big Brother All Stars. Там трите се сближиха много с македонеца Лестър. След излизането си от къщата Лестър и тризначките продължиха да поддържат близки отношения и дори отидоха заедно на почивка в Хърватска.

Те отрекоха слуховете, че една от тях е бременна, както и слуха, че са емигрирали в Лондон. Въпреки това от пет години са си подали документи за получаване на британско поданство. Имаме още много работа за вършене, не е време за деца. Ние сме мъжки мадами, заявиха тризначките и показаха пресните си татуировки.

„Подадохме документи за гражданство, плащаме осигуровки там, имаме адрес и трябва да чакаме пет години, за да получим гражданство в Лондон", поясниха тризначките. За тях „най-готини" в британската столица били полицаите. И те обаче не могат да помогнат на благоевградчанките за предстоящия изпит по английски език.

Семейството им имало безсрочен договор за апартамента, в които са настанени в Благоевград. От общината обаче звънели на майка им и поискали наем. Тризначките опитали да потърсят помощта на разследваща журналистка, но тя се отказала от случая.

Бойко Борисов обаче ги приел веднага. „Затова го обичаме. Подкрепихме го и във Facebook", заявиха те.

В момента общината ги съди за неплатени наеми.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес