Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Транссексуална участничка влиза в популярно риалити (СНИМКА)

20 януари 2023, 06:49 часа

Транссексуална участничка влиза в популярното предаване "Островът на изкушението". Тя се казва Кейла Суарес и ще се включи в испанската версия на това популярно риалити.

След обявяването на новината, че Суарес ще се включи в любовното телевизионно шоу, испанските зрители се шокираха. Според местните медии, привличането на транссексуалната участничка е революционен ход, тъй като нейната задача ще бъде да привлече интереса на поне един от обвързаните мъже в предаването.

Кейла Суарес е на 22 години и бе час от конкурса Мис Вселена 2021. Като активен потребител на социалните мрежи, тя е яростен защитник на ЛГБТИ общността в Испания. В интервю за Telecinco - телевизията, по която ще се излъчва предаването, Кейла казва: "Аз съм жена от главата до петите и искам това да е ясно на всички. В "Островът на изкушението" трябва да има транссексуален. Любовта е за всички хора".

Други любопитни участници в любовното риалити са Виктория и Виктория - две жени, които са двойка в живота и са се запознали чрез приложението Tinder.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес