Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Тя каза, че е на 23": Хванаха известен филмов сценарист с 15-годишно момиче (ВИДЕО)

09 май 2024, 14:48 часа

Известният филмов продуцент и сценарист Хършел Уайнгрод, работил по хитовете "Близнаци" (1988), "Ченге в детската градина" (1990), "Космически забивки" (1996) и др., бе заловен по време на среща с 15-годишно момиче.

Няколко мъже правят засада на Уайнгрод, докато тече неговата среща с момичето. След като ги прекъсват и момичето се оттегля, става ясно, че продуцентът с педофилски наклонности се е свързал с нея в сайт за запознанства, където посочената ѝ възраст била 23 години. Според мъжете, конфронтирали 76-годишния американски кинаджия, той е искал да спи с нея и ѝ е предложил да я заведе в стаята му по-късно, за да гледат филми.

Още: Забрана за използване на изкуствен интелект: Британец генерира повече от 1000 неприлични снимки на деца

Знаел ли е, че момичето е на 15 години?

Снимка: Getty Images

Запитан дали тя все пак му е казала истинската си възраст, той потвърждава и това вече вбесява така или иначе ядосаните мъже. В клипа, който е публикуван в YouTube, се вижда, че Хършел Уайнгрод в крайна сметка решава да си тръгне от "местопрестъплението", но мъжете вървят след него. Преследването свършва до сградата, в която продуцентът живее, където той успява да се скрие.

Още: Сексуалното насилие и злоупотреба с деца - готови ли сме да отстъпим от личната неприкосновеност онлайн?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес