Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Теа от "Ергенът" с провокативна фотосесия преди да влезе в предаването (СНИМКИ)

05 март 2024, 14:30 часа

И тази година участничките в романтичното предаване "Ергенът" приковаха вниманието на зрителите в самото начало. Няма как да не останем безразлични към дамите, които изпъкнаха с интересните си изказвания и шеги още в първите епизоди, а фразите им станаха обект на подигравка в социалните мрежи. Пример за това е и русата фурия Теа със своята самоирония. 

Кариера на модел

Теа признава, че е много емоционална, а в същото време смирена и с изключително миролюбива душа. Но това може би е само част от характера на момичето, защото от снимките ѝ в социалните мрежи не личи тя да е притеснителна или да се стеснява. В профила си в Instagram Теа има доста провокативни кадри от професионални еротични фотосесии. На снимките тя позира почти гола.

Още: Млада певица си направи провокативна фотосесия за Деня на влюбените. Ето коя (СНИМКИ)

Снимка: Screenshot, Thea Dobreva/Instagram

За крехката си възраст Теа се развива в няколко насоки и определя себе си като модел, танцьор и DJ. Още с влизането си в предаването зрителите видяха, че тя обича да привлича вниманието върху себе си чрез тоалетите си, тъй като дойде в имението на любовта с корона като аксесоар.

Снимка: Screenshot, Thea Dobreva/Instagram

Още: Шермин от "Ергенът" разкри защо не се е получило с Алек

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес