Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сърбия пак се довери на CECA

07 август 2015, 14:17 часа

За радост на всички свои почитатели балканската мега звезда СЕСА, която само след две седмици на 21 август ще изнесе дългоочакваното си шоу в Несебър, отново ще търси таланти и в новия сезон на „Гласът на Сърбия“.

След огромния успех на първия сезон на музикалното риалити, в което певицата бе председател на журито, продуцентите на предаването отново държат именно тя да бъде титуляр на съдиите и в новия предстоящ сезон. С този жест, те ясно подчертават, че благодарение на участието на кралицата на сръбската музика, форматът се е отличил с изключително висок рейтинг и се е радвал на многоброен зрителски интерес.

Така всички почитатели на СЕСА отново ще имат уникалната възможност да гледат своята любима изпълнителка на малкия екран. За участието си в новия сезон на „Гласът на Сърбия“, певицата споделя: „В първия сезон имахме удоволствието да срещнем невероятни таланти от всички краища на страната, дори и от България. Да, бях по-строга, но се радвам, че успях да помогна на участниците да разберат как да работят с гласа си и да повярват в своите възможности. Нямам търпение да разбера какво ни предстои във втори сезон.“

Мега концертът на СЕСА е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало: 19:00 ч. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

Деница Райкова
Деница Райкова Отговорен редактор
Новините днес