Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стинг разсея мита за 7-часовия му тантрически полов акт - включвал и вечеря, и гледане на филм...

11 февруари 2023, 17:40 часа

Певецът Стинг разсея мита за 7-часовия тантрически секс със съпругата си Труди Стайлър, за който говореше в началото на връзката им.

В отговор на журналистически въпрос за маратонския секс, 71-годишният музикант призна, че е преувеличил, говорейки за седем часа. В интервю за „Сидни морнинг хералд” той уточни, че е имал пред вид не само половия акт, но и вечерята, и гледането на филми. „Нямам нищо против да правя секс дълго време и да говоря за това. Много е полезно за здравето”, коментира музикантът.

Стинг добави, че темата за секса винаги е била табу в дома на родителите му. „Сега мога свободно да говоря за секс с журналисти по целия свят. Имал съм късмет в толкова много отношения и здравето ми на тази възраст е нещо, което не приемам за даденост. Загубих много приятели, които не доживяха моята възраст“, каза той.

Стинг направи откровеното изявление през 1990 г., когато вече имаше връзка с Труди Стайлър, но все още не беше женен за нея. Двойката има четири възрастни деца. Стинг също има син и дъщеря от първия си брак с актрисата Франсис Томелти. Музикантът има седем внуци.

Преди това специалистката по сексуални отношения Памела Конъли даде съвети на жени, които искат да изпитат повтарящи се оргазми. Тя препоръча да се прибегне до практиките на тантрическия секс.

Но какво представлява този вид секс. В дебелите книги пише, че той е практикуван от много двойки. При него е характерно едно задълбочаване и свързване с партньора. Хората, които се възползват от тантрическите техники получават най-доброто от своя сексуален живот. Тази свързаност и усещането, което имаме по време на оргазъм, продължават и след него. Тук е заложен психическият подход към половинката. Когато се любите с часове по време на оргазъм, умът се успокоява, изпитвате чувство на сливане и мистика. Чувството на единство може да бъде усетено и преди самото любене.

Техниките на тантрическия секс включват да обърнете внимание на дишането на партньора, как реагира тялото му на вашите докосвания, да не пестите целувките не само устав в уста, но и по цялото тяло, да говорите за секса и тялото си, за онези неща, които бихте искали да ви се случат под завивките, както и да се създаде приятна атмосфера с ароматни свещи, свежи цветя, екзотични или любимите плодове, хубава музика, а защо не и използване на ароматни масажни масла.

Георги Петров
Георги Петров Отговорен редактор
Новините днес