Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стана ясно каква е истинската причина за враждата между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл

25 април 2023, 14:30 часа

Слуховете за скритата вражда между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не стихват, но май вече стана ясно каква е истината. Разбира се, източникът отново е мемоарната книга на принц Хари "Резервният", която вече излезе и на българския пазар.

В мемоарите си принц Хари разкрива един неприятен детайл от отношенията между Маркъл и Мидълтън. Той смята, че Кейт не харесва Меган поради факта, че е получила много внимание по време на годежа си с Хари.

Хари твърди, че Мидълтън е ревнувала от популярността на Маркъл, защото Кейт е свикнала да бъде главната звезда в двореца. На едно от социалните събития за първи път е проличала огромната вражда между двете момичета.

ОЩЕ: Меган Маркъл пропуска коронацията заради расистки прояви в кралския двор

Всичко започнало уж заради един аксесоар. Меган помолила Кейт за гланца ѝ за устни. Мидълтън я погледнала изненадано и неохотно посегнала към чантата си. Когато Меган започнала да слага гланца, Кейт направила толкова силна гримаса, че тя не останала незабелязана нито от пресата, нито от принц Хари. 

Според Хари демонстрираното отвращение било заради факта, че гланцът за устни е доста интимно нещо, върху което микробите могат да останат. Но това била само една от причините. Другата била, че Кейт толкова не харесвала Меган, че всеки контакт с нея карало принцесата да се чувства зле, пише "Стандарт".

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес