Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Софи Маринова и Валентина са победители в благотворителната вечер на "Като две капки вода" (СНИМКИ)

19 февруари 2024, 12:11 часа

Победителите в благотворителната вечер на предаването "Като две капки вода" са Софи Маринова и 8-годишната Валентина, които се превъплътиха в образа на иконата на българската музика Лили Иванова. Те изпълниха емблематичната песен "Скитница". Изпълнението им беше великолепно, а журито също беше очаровано. "Бяхте уникални!", коментира Христо Стоичков.

Снимка: Като две капки вода/Instagram

Още: Изненадващо попълнение в журито на "Като две капки вода". Вижте кой (СНИМКА+ВИДЕО)

Специалното издание "Като две капки вода за всяко дете" се реализира съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи кауза – закрила на всяко дете от насилие.

Първият дует, който излезe на сцената, беше на Веселин Маринов и 11-годишния Християн от Панагюрище, които изпълниха перфектно песента на звездата на италианската музика Ерос Рамацоти "Adesso tu". "Трябва да убедим хората в нашата кауза, защото всяко дете заслужава да носи усмивка на лицето си. Детето е свято!", емоционално се обърна към всички Веско Маринов.

Победителите в благотворителната вечер Софи Маринова и Валентина представиха изпълнението си втори. 

Победителката в пети сезон на предаването "Като две капки вода" Михаела Маринова пя заедно с Николета, като двете влязоха в ролите на Джеси Джей и Ариана Гранде и изпълниха хитовото парче от 2014 г. "Bang Bang". "Бъдете добри и правете добрини всеки ден!" беше посланието на Михаела Маринова.

Останалите изпълнения

Владимир Михайлов и 6-годишният Кристиян изпълниха песен на един от най-големите поп изпълнители на всички времена Джордж Майкъл - "Faith". Владо Михайлов споделя, че като родител се замисля за насилието над деца. "Според статистиката буквално всяко второ дете е срещало такова до навършването на 18-годишна възраст", казва той.

Петият дует беше представен от Миро и 8-годишния Никола в образа на фронтмена на американска хевиметъл група Metallica - Джеймс Хейтфилд. Те изпълниха сингъла "Enter Sandman". "Всяка стъпка, която осветява проблемите за децата, е стъпка в правилната посока", коментира Миро.

Още: Това ли наистина ще са участниците в "Като две капки вода"? (СНИМКИ)

Актьорът Александър Сано и 9-годишният Йоан се справиха с нелесната задача да изпълнят динамично и забавно парче "Gentleman" на корейската К-pop звезда PSY. Дуетът на Славин и 13-годишния Теодор вдигна публиката на крака с изпълнението на "Don't Stop Me Now" – песен на обичаната рок групата Queen.

Маргарита Хранова и 9-годишната Ева изпълниха една от най-обичаните песни на българската певица Катя Филипова – "Незабрава". "Гласувайте, за да живеят децата сред мир и любов!" – призоваха те.

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес