Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Слухове: Мерил Стрийп е започнала романтична връзка с именит колега

11 януари 2024, 09:11 часа

Мерил Стрийп, която се раздели официално със съпруга си, скулптора Дон Гъмър, беше заподозряна в любовна връзка с колегата си от сериала "Убийства в сградата" Мартин Шорт. Двойката беше забелязана заедно на наградите "Златен глобус".

Твърди се, че отношенията на актьорите са започнали на снимачната площадка на третия сезон на детективската история, където в сюжета те са играли любовници. На "Златните глобуси" Мерил и Мартин седяха на една маса един до друг и в компанията на колежката им от сериала Селена Гомес.

Същата вечер Селена разговаряше с най-добрата си приятелката Тейлър Суифт и после написа: "Казах на Тейлър за двама мои приятели, които започнаха да излизат. Не че това засяга някого." Някои потребители предположиха, че е напълно възможно Гомес да е говорила за новия роман между Мерил Стрийп и Мартин Шорт.

Още: Икона на киното: Мерил Стрийп се появи на важно събитие, придружена от четирите си деца (СНИМКИ)

Снимка: Getty Images

73-годишният актьор коментира слуховете за връзка с Мерил Стрийп, като каза, че те са "просто много добри приятели", съобщава TMZ. Но феновете смятат, че звездите просто не искат да афишират връзката си.

Предишните връзки на Стрийп и Шорт

Миналата есен стана известно, че 74-годишната Мерил Стрийп се е разделила със съпруга си Дон Гъмър през 2017 г. Бракът на актрисата и скулптора продължи почти 40 години. Двойката има четири големи деца и петима внуци. Мартин Шорт беше женен в продължение на 30 години за канадската певица Нанси Долман, която почина от рак през 2010 г. Двойката има три деца, припомня БГНЕС.

Още: Музеят на киното в Лос Анджелис отдава почит на Мерил Стрийп и Опра Уинфри

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес