Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След изявлението на Кевин Спейси, че е гей - спират "Къща от карти"

31 октомври 2017, 08:40 часа

Хитовият сериал "Къща от карти" ще бъде прекратен от следващото лято след шест успешни сезона. Това съобщи компанията Netflix часове след като звездата от сериала Кевин Спейси беше обвинен в сексуален тормоз срещу юноша, случил се през 1986 година.

"Шести сезон ще е последен", съобщиха Netflix и компанията съпродуцент Media Rights Capital в съвместно комюнике, цитирано от БГНЕС. Снимките на шестия сезон започнаха наскоро.

Двете компании заявиха, че са "дълбоко обезпокоени от информациите, свързани с актьора". Източник, близък до случая, увери, че обявеният край на сериала "не е свързан с разкритията от неделя“. Тогава актьор от "Стар Трек" обяви, че е бил обект на сексуален тормоз от Кевин Спейси през 1986 година, когато е бил едва на 14 години.

Спейси незабавно се извини и разкри, че е гей, но според мнозина той е обявил това, за да разсее информацията по-неприятното обвинение.

Кевин Спейси е носител на два "Оскара" за най-добра мъжка роля. Сред най-известните му филми са "Обичайните заподозрени" и "Американски прелести".

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес