Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Слай е фен на стриптийзите на Анистън

10 септември 2013, 10:45 часа

Филм, в който Дженифър Анистън е в ролята на секси стриптизьорка, запълни свободното време на Силвестър Сталоун у нас. Актьорът, който снима в студията на „Ню Бояна Филмс” третата част на ”Непобедимите”, разбуни духовете сред посетителите на столичен киносалон, като се появи с 15 души антураж, сред които и няколко охранители, съобщава "Монитор".

Звездата от ”Роки” избрал да гледа фантастичния екшън ”Ридик” с Вин Дизел, но малко след началото на прожекцията излязъл и попитал в коя зала се излъчва хитовата комедия ”Семейство Милър”, разказаха очевидци. Оказва се, че това е любимият филм на 67-годишния актьор.

Само преди седмица той посетил отново салона на Cinemax, за да се посмее на същата история. В нея Дженифър Анистън е недодялана стриптийзьорка с вулгарен речник, две деца с тежък пубертет и съпруг наркодилър. През уикенда Сталоун трябвало да доведе със себе си и цялото съзвездие от „Непобедимите 3”. За тях била резервирана една от най-луксозните зали в киното. Впоследствие обаче екшън титанът дошъл с друга компания, голяма част от тях били гардове, разказаха очевидци.

Освен с делата си на режисьор и актьор, Сталоун се готви и за изложба в Русия. На 27 октомври той ще изложи свои произведения в духа на експресионизма в Санкт Петербург. С четката в ръка звездата се изявява повече от 30 години, а първата му изложба беше преди две години в Швейцария.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес