Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Скандално: Дони се снима чисто гол (СНИМКА)

22 август 2024, 11:48 часа

57-годишният Дони се показа чисто гол в социалните мрежи. Той сам качи снимка в Instagram акаунта си, на която показа голото си и изключително слабо тяло. От доста години насам той и съпругата му Нети са нудисти, което е причината да плажуват на доста труднодостъпни места. Двойката обикновено търси по-скрити от хорските погледи "плажове", на които качествено да се насладят на почивката си.

Както можете да предположите обаче това далеч не е лесна задача, затова те често плажуват на скали и каменисти плажове, които хората избягват заради неудобството.

Последният пост на Добрин, както е пълното име на изпълнителя, втрещи феновете му. На него той лежи върху скала, а единственото, нещо, което прикрива гениталиите му е шапка идиотка. Под снимката има и надпис, който гласи: „Силата, която крепи шапката“.

ВИЖТЕ СНИМКАТА НА ДОНИ ТУК

Нещото, което обаче истински притесни феновете му, е изключително слабото му тяло, от което са останали само кожа и кости. Важно е да отбележим, че музикантът е будист, който поддържа здравето на духа и физиката си с йога и най-вероятно това е причината за драстичната промяна във визията му.

Йорданка Йончева
Йорданка Йончева Отговорен редактор
Новините днес