Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Синът на Хълк Хоган е бил арестуван (СНИМКА)

22 ноември 2023, 13:33 часа

Синът на Хълк Хоган, Ник Болеа, е бил арестуван във връзка с предполагаем инцидент с шофиране след употреба на алкохол. Съобщава се, че Болеа е шофирал в нетрезво състояние и е отказал тест за алкохол, според жалбата и клетвената декларация за арест. 

Въпреки че полицията твърди, че Болеа е отказал тест с дрегер, който измерва количеството алкохол в системата на водача, полицаите са отбелязали, че са усетили "силна миризма на алкохол" от Болеа, добавяйки, че той се е "люлеел" и е бил "нестабилен". 33-годишният бивш автомобилен състезател, който като тийнейджър е участвал в аматьорски и професионални състезания на писта, е арестуван в 1:42 сутринта в събота, според клетвената декларация. Впоследствие той бил в местния затвор на окръг Пинелас, пише Fakti.

Още: На 70 години Хълк Хоган се ожени отново (ВИДЕО)

Предишни нарушения на Ник Болеа

Въпреки че Болеа няма досие в Клиъруотър, според клетвената декларация той е бил арестуван за безразсъдно шофиране в района като тийнейджър. На 17-годишна възраст Болеа бил осъден на осем месеца в окръжен затвор и пет години изпитателен срок през май 2008 г., след като пледира, че не е участвал в пътен инцидент, причиняващ сериозни телесни наранявания на негов приятел. 

В инцидента, който се случва през август 2007 г., както е описано от адвокатите, 17-годишният Болеа взел една от колите на баща си и тръгнал с приятеля си Джон Грациано, бивш американски морски пехотинец и ветеран от войната в Ирак, към ресторант в центъра на Клиъруотър. По пътя Болеа губи контрол над колата и се удря в палмово дърво.

Още: Хълк Хоган поиска 100 млн. долара обезщетение заради порно филмче

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес