Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Щастлива и уверена: Забелязаха Кейт Мидълтън на фермерски пазар (СНИМКА)

19 март 2024, 09:53 часа

Нови снимки на принцесата на Уелс бяха публикувани в понеделник вечер, съобщиха световните осведомителни агенции. На кадрите се вижда усмихнатата Кейт Мидълтън заедно със съпруга си, принц Уилям, на фермерски пазар в Уиндзор.

Здравният статус на принцесата е тема на множество спекулации седмици наред. Видео, публикувано от в. "The Sun", и снимка показват усмихнатата 42-годишна Кейт, облечена в спортен клин и черен пуловер. Според британските медии снимките на принцесата и съпруга ѝ са от събота, 16 март. Фермерският пазар се намира недалеч от семейната резиденция.

Още: Вижте първата официална снимка на Кейт Мидълтън след операцията. Манипулирана ли е?

Другите снимки на Кейт след операцията

В понеделник миналата седмица (11 март) принцесата беше снимана в автомобил в компанията на принца на Уелс. Новите фотографии от понеделник вечер, публикувани от "The Sun", бяха придружени от коментар "Радваме се да те видим, Кейт". Тази снимка ще сложи край на спекулациите, коментира "Daily Mail". Според медията кадрите, на които Кейт изглежда възстановена и в добро здраве, ще успокоят хората.

"The Sun" твърди още, че Кейт и Уилям са присъствали на спортно събитие в неделя, 17 март, на което са участвали трите им деца. Британските медии припомнят, че Кейт няма да се върне към обществените си ангажименти преди 17 април. През януари беше съобщено, че принцесата на Уелс е претърпяла коремна операция, припомня БТА.

Любопитно: Медиите на Острова: Принц Хари е бил влюбен в Кейт Мидълтън

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес