Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шер: И никой да не купи новия ми албум, пак ще се гордея

26 декември 2023, 22:17 часа

77-годишната певица Шер издаде първия си празничен албум, който е озаглавен просто "Коледа" и включва песни в сътрудничество със Стиви Уондър, Майкъл Бубле и Синди Лоупър, но изобщо не се притеснява от това колко добре се продава дискът, защото просто се гордее с него.

Тя сподели пред британското списание "OK!": "Дори и никой да не го слуша или да не го купи, това все пак е един от най-добрите албуми, които съм правила, и аз ще се гордея с него".

Албумът включва кавъри на класически песни и някои нови песни в бързо темпо, защото Шер е била решена да поддържа оптимизма. Тя казва: "В албума има само две тъжни песни. Това не е коледният албум на майка ви, разбирате ли? Не исках да пея "Тиха нощ" или всички песни, които са били изпяти по по-добър начин от по-добри певци от мен".

Още: Шер призна, че не харесва гласа си и начина си на пеене

За остаряването

Снимка: Getty Images

Междувременно изпълнителката на хита "Believe" е щастлива, че обществото е престанало да гледа на жените като на хора с "краен срок на годност" и не смята, че по-възрастните жени са "загубили стойността си" по начина, по който се е случвало преди, пише БГНЕС.

Още: Шер се закле: Напускам САЩ, ако Тръмп пак стане президент

Тя казва: "Изглежда, че при мъжете това няма такова значение, както при жените. Виждате мъже във филми, които са с начумерено лице и са стари, но никой не се притеснява от това. Сега обаче и жените могат да остаряват и да бъдат актуални и харесвани".

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес