Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шер хвърли ръкавица на Марая Кери и записа албум с коледни песни (ВИДЕО)

18 октомври 2023, 15:59 часа

За певицата Шер Коледа тази година идва още през октомври. Изпълнителката пуска на 20 октомври новия си албум, наречен "Christmas".

Това е 27-ият студиен албум на Шер и първият, посветен на празник. Тя споделя пред списание "People", че едва сега, цели шест десетилетия след началото на кариерата си, записва коледни парчета. Продукцията е компилация от празнични класики и оригинални песни, като в изпълненията се включват редица колеги на Шер, сред които Стиви Уондър, Синди Лопър, Майкъл Бубле. В албума са включени интерпретациите на певицата на популярните "Santa Baby", "Run Rudolph Run" и "Please Come Home For Christmas". Пилотното парче "DJ Play A Christmas Song" обаче е съвсем ново и излезе в началото на месеца.

Шер "е направила не просто коледен албум, а невероятен коледен албум, който ще се конкурира и ще се нареди до великите за този празник албуми на всички времена", заяви пред "Billboard" Том Корсън, главен оперативен директор на "Warner Records". Певицата започнала да му представя песните още през лятото, а Корсън почувствал "вълнение и радост..., че Коледа идва шест месеца по-рано".

Още: Любовта няма възраст: Шер и 40 години по-младото ѝ гадже отново заедно (СНИМКА)

Сред съвсем новите парчета в продукцията "Christmas" е и "Drop Top Sleigh Ride". Това е особено специален сингъл за певицата, тъй като работи по него заедно с новия си приятел - музикалният продуцент Александър Едуардс. Двамата са заедно от около година, въпреки че възрастовата им разлика е четири десетилетия. Шер е на 77 години, а Едуардс - на 37.

Връзката на Шер с 40 години по-младия Александър

Снимка: Getty Images

Връзката им предизвиква голям медиен интерес. Певицата не е изненадана от това - все пак е в светлините на прожекторите повече от половин век. Шер обаче признава, че заради Едуардс е нарушила свое лично правило - да не излиза с толкова млади мъже. "Бях казала на всичките си приятели: "Твърде стари сме, за да излизаме с наистина по-млади мъже… Направих обаче точно това, което казах, че няма да правя!", казва изпълнителката пред "People".

Шер не спазила принципите си заради Александър Едуардс, "защото той просто е толкова специален". Първата им среща била "около 15 минути" преди година на събитие от Седмицата на модата в Париж, а общ приятел дал телефонния ѝ номер на музикалния продуцент. "Беше наистина шокиращо, защото хората не дават просто така моя номер", казва певицата. Шер и Александър Едуардс не са само партньори в живота, но и в работата. "Позволих му да направи "Drop Top Sleigh". Трудно е да се работи с някого, в когато си влюбен… Но аз имах вяра, а и бях толкова развълнувана". Според изпълнителката Едуардс е "страхотен продуцент".

Още: Шер харчи безумни пари по младото си гадже (СНИМКИ)

Музикалната звезда, която е родена с името Шерилин Саркисян, не се интересува от медийния интерес и клюките по адрес на новата ѝ връзка. "Ако си намерил щастие, не можеш да мислиш колко дълго то ще продължи", казва тя пред "People". "Трябва да мислиш за това как се чувстваш и да живееш в момента".

Кариерата на Шер и новите предизвикателства

Шер и Сони Боно през 1965 г., снимка: Getty Images

По време на дългогодишната си кариера Шер продава над 100 милиона копия на свои записи като солов изпълнител и още 40 милиона като част от дуета си със Сони Боно. Това я превръща в един от най-продаваните музикални изпълнители на всички времена. През десетилетията си в шоубизнеса Шер е спечелила редица отличия, сред които "Еми", "Грами" и "Оскар", както и признание за влиянието си върху поп културата. 

Освен с младия си приятел, наскоро Шер прикова медийното внимание и заради обвинения, че е организирала отвличането от хотелска стая в Ню Йорк на единия си син - Илайджа Блу Олман, който е на 47 години. Тя категорично отрече подобни твърдения, заявявайки, че "този слух не е истина", но без повече обяснения за инцидента от ноември 2022 г. Обвиненията бяха отправени от съпругата на Илайджа в хода на бракоразводното им дело, което е в ход.

На 77 години Шер е пълна с енергия и е готова за нови предизвикателства. "Просто не мога да повярвам, че по някое време ще стана на 80 години, по-рано, отколкото ми се иска", заяви суперзвездата в предаването "Добро утро, Великобритания". "И все още ще нося дънките си, все още ще съм с дълга коса и все още ще правя същите неща, които винаги съм правила". За нея дънките и дългата коса са символи на младостта, от които няма да се откаже, "защото все още се чувствам толкова млада, колкото винаги".

Снимка: Getty Images

Още: Диетата на 74-годишната Шер, с която изглежда феноменално

Шер не крие, че добрата си форма дължи на специален хранителен режим и спорт. Сладоледът пък ѝ помагал да бъде щастлива. Певицата дори инвестира в компания за производство на сладолед "Шерлато", който предлага необичайни вкусове за ледената сладост, сред които на авокадо, хрупкави крутони и др.

Последните месеци на тази година са доста натоварени за Шер, която освен "Christmas" планира да преиздаде в луксозен вариант и продукцията си "Believe", от чието първо излизане на пазара се навършват 25 години. Изпълнителката заяви пред "People", че веднага след коледния албум започва да работи и по нов. "Имам да запиша веднага още един", заяви музикалната звезда, цитирана от БТА.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес