Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шер харчи безумни пари по младото си гадже (СНИМКИ)

13 април 2023, 16:00 часа

Връзката на Шер с 40 години по-младия от нея Александър Едуардс е стабилна и явно, въпреки огромната разлика във възрастта, двамата се разбират повече от прекрасно. Близки на певицата обаче са споделили пред RadarOnline, че тя не спира да харчи баснословни суми по своя любим, което ги кара да се притесняват.

Твърди се, че 76-годишната музикална легенда разполага с 360 млн. долара, но близки до нея разкриват, че хвърля постоянно пари, откакто е започнала да се среща с 40 години по-младия музикален продуцент.

"Шер винаги е била толкова внимателна с парите си, но сега ги харчи по този човек и финансира един свръхмодерен начин на живот. Всички са ужасени от поведението ѝ", разказва източник пред изданието, който допълва, че за Шер всяка вечер е забавление навън, както и всеки ден пазарува. "Всичко е свързано с това да направи Александър щастлив и тя не иска да чуе и дума срещу него". Новоизградените навици на певицата обаче застрашават от липса на наследство двете ѝ деца, които също са по-възрастни от продуцента, пише Dir.

Снимка: Getty Images

Сред приятелите на Шер се говори още, че има планове да се омъжи за младия си приятел. Това обаче предизвиква драма между нея и децата ѝ, според които новият ѝ любовник я разиграва, за да се възползва от силата и влиянието ѝ в музикалната индустрия. 

"Шер не желае синовете ѝ да броят парите ѝ", коментира още източникът. "Ако това продължи, ще трябва да се сбогуват с тях."  

Поведението на Шер не е нещо, което досега не се е случвало в звездните среди. Кралицата на поп музиката Мадона доскоро също се срещаше с 26-годишен танцьор, а актьорът Леонардо ди Каприо вече стана за смях с пословичните си връзки с жени, които са доста по-млади от него.

С рапъра Тайга, снимка: A.E./Instagram

Снимка: A.E./Instagram

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес