Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шеф Ангелов наказа участничка от Hell's Kitchen и я затвори в хладилник (ВИДЕО)

22 февруари 2023, 12:45 часа

Една от участничките в Hell's Kitchen - Клавдия, получи изключително сурово наказание от шеф Виктор Ангелов. Тя забрави вратата на единия от хладилниците в кухнята отворена и това предизвика гнева на Ангелов.

"Обяснявам веднъж завинаги: Това се нарича хладилник. Функцията му е да съхранява студени и свежи продукти. Не е гардероб. Това е гаранция, че предлагаме качествена храна. Клавдия, заповядай!", с тези думи шеф Виктор Ангелов кани Клавдия от отбора на по-възрастните участници да влезе вътре. Тя покорно пристъпва, а Ангелов добавя: "Така ще си научиш урока. После ще ми се извиняваш."

Не е ясно колко време Клавдия прекарва вътре. След като Ангелов отваря вратата на хладилника, той пита: "Разбра ли си урока?" "Да, шеф" - се чува приглушено от вътрешността на хладилника. "Не може да зарежеш съоръжението отворено. Няма логика. Температурата му е 20 градуса вътре. Искам 10 пъти "извинявай" и те пускам".

Клавдия започва да се извинява, Виктор Ангелов - да брои, а зрителите със сигурност започват да се чудят дали до края на предаването животът и здравето на участниците ще останат непокътнати.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес