Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шакира се развихри: Излезе на две срещи с Люис Хамилтън

12 май 2023, 09:41 часа

Състезанието във Формула 1 за Гран при на Маями през изминалия уикенд ще се запомни с триумфа на Макс Верстапен и с появата на Шакира и Том Круз и съмнително сърдечния разговор помежду им. Разбира се, веднага тръгнаха слухове, че двамата се срещат и са доста близки.

След няколко дни стана ясно, че колумбийската певица, чиято раздяла с футболиста Жерар Пике все още отеква в публичното пространство, се е виждала и с Люис Хамилтън. В интернет изтече видео, в което се вижда как Шакира влиза в луксозен ресторант, където вечеря със 7-кратния шампион във Формула 1. И докато журналистите се чудеха дали двамата се познават или сега е първата им среща, стана ясно, че няколко дни след въпросната вечеря, изпълнителката на "Wak Waka (This Time for Africa)" и Хамилтън отново са се срещнали.

Снимки на втората среща бяха пуснати от The Sun и The Daily Mail. На тях се вижда как Шакира се качва на скъпарска яхта заедно с Хамилтън и негови приятели. Това, което прави най-силно впечатление на журналистите, е, че Шакира е много усмихната и разговорлива - нещо, което в последните месеци от живота ѝ в Барселона не се виждаше.

Все още не е ясно дали Хамилтън е причината за щастието на Шакира или просто певицата най-после се чувства свободна и просто се забавлява, пише Marca.

ОЩЕ: Клип, в който майката на Пике унижава родителите на Шакира, разгневи мрежата (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес