Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шакира с нова песен и нова атака срещу Пике (ВИДЕО)

24 февруари 2023, 16:15 часа

Преди броени часове Шакира пусна новата си песен в колаборация с Karol G и по всичко личи, че е създала поредния хит. В текста към парчето "TQG" Шакира отново хвърля огън и жупел по бившия си мъж, както направи и в началото на година с парчето "Music Sessions 53" с Bizarrap. Другата певица, която е част от песента, също хули бившата си половинка, така че спокойно можем да кажем, че песента е насочена изцяло към бившите любови.

Ето части от текста, които ни навяват на мисълта, че Жерар Пике и Клара Чиа Марти отново са възпяти.

"Когато те виждам с новата, боли, но вече съм сама. Онова, което изживяхме, е забравено и точно това те обижда. Животът ми дори се подобри. Ти вече не си добре дошъл тук. Това, което новото ти гадже хвърли върху мен, дори не може да ме ядоса. Смешно ми е."

"Сега искаш да се върнеш, ооо, да, чакай ме там, все едно съм идиот."

В друг момент от песента Шакира намеква, че Пике е искал да се върне при нея, но тя "няма да повтори грешката си". Някои части от текста повтарят мотиви от предишната ѝ песен, която също бе насочена срещу Пике и Клара Чиа Марти.

В друг момент Шакира прави намек, че Пике продължава да се интересува от живота ѝ: "Искаш да се върнеш, вече го знам, след като хареса моя снимка". А една от фразите в песента е директно насочена към новата приятелка на Жерар и гласи: "Кажи на новото си бебче, че не се състезавам за мъже".

А ето я и самата песен:

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес