Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шакира и Люис Хамилтън на сърф среща: порят заедно вълните (ВИДЕО)

12 юни 2023, 12:55 часа

Слуховете за връзката между Шакира и Люис Хамилтън стават все по-горещи и по-горещи, а двамата май все по-малко се крият. Поредната доза "подсказка", че са в изключително близки отношения, са видео клипове, в които карат сърф (всеки поотделно), но ясно си личи, че са на едно и също място и дори са използвали една и съща дъска.

В последно време певицата е забелязвана на състезанията от Формула 1, а след това на различни партита в компанията на пилота на "Мерцедес". И двамата са необвързани, така че в това няма никакъв скандал.

Впрочем, според изданието "People" Шакира и Люис официално имат романтична връзка и в момента са в най-вълнуващия етап на опознаване, забавление и максимално черпене от "извора" на новата тръпка.

След бурния край на връзката на певицата с бившия футболист Жерар Пике, писането на песни срещу него и преместването от Барселона в Маями, сега тя явно е решила да започне нова страница в живота си, като все пак запазва влечението си към спортистите. Люис Хамилтън от своя страна също е в период, в който е готов за нова връзка, но също запазва влечението си към по-възрастни от него дами - Хамилтън е на 38 години, а Шакира - на 46 години.

ОЩЕ: Шакира се развихри: Излезе на две срещи с Люис Хамилтън

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес