Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сцената на Sofia Rocks е почти завършена

25 юли 2013, 10:10 часа

Вчера голяма част от камионите с техника на Rammstein пристигнаха в София! Сцената е почти готова, а от вчера започна монтажът на осветлението и озвучителната техника.

На стадиона вече се инсталират ибаровете, които ще са спасителния кораб за жадните рок фенове.

Нощта преди фестивала ще е най-напрегната, тъй като в продължение на часове специални екипи ще монтират пироефектите, предвидени да огреят феноменалното ново шоу на Rammstein!


Концертът в София на 26-ти юли ще е една от последните изяви на Rammstein преди бандата да се отегли на заслужена почивка от концерти.

Рихард Круспе заяви в интервю за българските фенове, че групата ще действа спонтанно, както винаги и на място ще определи колко време ще остане, както и дали ще продължи да се забавлява след шоуто си.

Немските титани пожелаха първокачествено, прясно изпечено кафе и тъмна текила за гримьорните си. Освен тях, бекстейджът ще е зареден и с шампанско Veuve Cliсquot. Кафето и текилата са черни, но за сметка на това гримьорните на бандата трябва да са решени изцяло в светли тонове. Много светлина и огледала в цял ръст ще осигуряват максимално приятна обстановка за Тил Линдеман и компания преди шоуто им.

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес