Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Само клюка: Кание Уест и Бианка Ченсори се развеждат

11 октомври 2024, 11:44 часа

Родителите на Бианка Ченсори, 29-годишната съпруга на Кание Уест, й се обидиха заради фалшиво съобщение за развод от рапъра. След тази новина двамата бяха забелязани заедно.

Още: Кание Уест и Бианка Ченсори се развеждат?

Както твърдяха по-рано инсайдери, двойката е направила това, за да привлече отново вниманието на обществеността и в същото време да рекламира новия албум на рапъра.

"Родителите й са шокирани от новината. Чувстват се предадени, защото Бианка им каза, че ще се развежда", каза източник пред „Дейли мейл“. По думите му семейството на Бианка сега се страхува, че момичето е било „под контрола“ на Кание. „Те не могат да разберат какво се случва и се чувстват сякаш тя е контролирана“.

Още: Кание Уест обяви новия си албум (СНИМКА)

Родителите на Бианка са се оплаквания срещу Кание и преди, припомни осведоменият: не харесвали прекалено разголения външен вид на дъщеря си, заради които тя била критикувана онлайн и заплашена с арест. Те смятат, че рапърът манипулира жена си, принуждавайки я да се облича разголено и по този начин привлича вниманието към нея и към себе си.

Още: Кание Уест готви концерт в Москва, иска умопомрачителен хонорар

Но много потребители на мрежата не са съгласни с това: има мнение, че Бианка прави това сама, а Кание Уест в замяна й е прехвърлил много от активите си. 

Спасиана Кирилова
Спасиана Кирилова Отговорен редактор
Новините днес