Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ромина Тасевска се похвали с новата си къща (СНИМКА)

18 март 2024, 15:20 часа

Водещата на предаването "Съден спор" по NOVA телевизия - Ромина Тасевска напълно разбива клишето, че добрата майка не може да бъде и успешна в кариерата си жена. Многодетната майка на три деца не спира да сбъдва мечтите си, както в личен така и в професионален план. 

Вижте още: Край на приказката: Цеци Красимирова с разтърсващо признание

Поредният повод за гордост на бившата миска е палатът, който вдигат с мъжа ѝ край София. Ромина сподели снимки с последователите си в Instagram,  на които се вижда, че къщата е на груб строеж и в най-скоро време многодетното семейство ще може да се нанесе в нея.

Имотът се намира край София, а Ромина го определя като своя "мечта".

Мечтай мащабно за това, което искаш да постигнеш. Мечтай силно за живота, който искаш да водиш, и за разликата, която искаш да направиш. Мечтай силно за човека, който искаш да бъдеш. Мечтай мащабно, защото може и да изненадаш себе си. Мечтай мащабно, защото докато не го направиш, няма да имаш представа на какво си способен. Е, разбира се, трябва и действия”, написа под кадрите от къщата Тасевска.

Вижте още: Бившата жена на Борис Солтарийски е бременна (СНИМКА)

Ромина сподели също така с последователите си, че са се отказали от басейн, защото според семейството им е неоправдана инвестиция, а те така или иначе имат вила на морето, където мога да се разхладят, когато имат нужда.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес