Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Родман: Дадоха ми 100 000 долара за участието

02 април 2013, 09:11 часа

Дори в последния си ден в “Къртицата” Денис Родман не спря да провокира съквартирантите си.

“Нали всичко е заради шоуто, копеле (motherfucker)?”, обърна се той към Любо. Баскетболната звезда не спря да се хвали колко е велик, силен, мъжествен. Той дори се канеше да си извади мъжкото достойнство пред камерите.

Родман предложи на мъжете облог – всички да си извадят членовете, за да се види чий е най-голям. Те го изгледаха с насмешка, но той не се отказа лесно. Сложи ръката си в панталоните и се престори, че ще изпълни заканата си, но в крайна сметка се отказа.

Родман обясни, че станал богат и известен, защото прави добро шоу.

Любо го контрира: “А ти тогава какво правиш тук. Според мен си разорен”, заяви му той.

Тогава баскетболистът смени темата като заяви, че щял да оправи всички жени в къщата. Рут Колева му отвърна припряно: “Ти смърдиш”.

На брюнетката Миглена Родман заяви директно, че тя не може да му откаже. И започна да разпитва жените не биха ли преспали с мъж, ако така ще станат известни. Любо пак го засече: “На теб това ли ти е номерът - “Ще те направя известна, ако излезеш с мен?”. Тъпо е”.

Родман успя да обиди и Валери Божинов. Той изкрещя на футболиста: „Не ме лъжи, че спиш само с нея, човече”, визирайки Николета Лозанова. Според него двойката е влезнала само заради парите. Валери и Николета предпочетоха просто да се отдръпнат от Денис, без да влизат в пререкания.

Накрая той реши да подразни другите участници, като заяви, че за тези два дни в предаването е получил 100 000 долара.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес