Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Роби Уилямс: Трябва да пускам нови албуми, за да не дебелея

06 март 2014, 11:08 часа

"Лесно посягам към нездравословните храни, когато съзнанието ми не е заето с правенето на музика, затова обичам да работя. Гладувам и отслабвам". Това споделя успешният изпълнител Роби Уилямс.

Той се въздържа от калоричните лакомства по коледните празници, за да не напълнее. През останалата част от годината също спазва тази нискокалорична диета.

"Тайната е да не ядеш. Коледа е изобилие от шоколад, торти, захар и въглехидрати. Трябваше да правя промоция в Австралия и спазвах доста нездравословна диета, не ядях нищо. Режимът ми включва обилна закуска и два протеинови шейка през останалата част от деня", споделя Роби.

"Животът ми се въртеше около секса, наркотиците и рока. Сега се върти около тортите. Когато не съм на турне, си стоя у дома и ям чипс и торти и гледам реалити предавания. Ако това продължи прекалено дълго без да направя албум, трябва да нося ластичен колан, защото ставам дебел. Пускам брада и заприличвам на убиец. Трябва да пускам нови албуми, за да не напълнея опасно много", споделя Роби Уилямс.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес