Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Разводи по холивудски

29 декември 2018, 09:06 часа

Известният холивудски актьор Форест Уитакър се развежда със съпругата Каиша Наш си след 22 години брак, предаде БГНЕС.

57-годишният актьор заяви пред съда в Лос Анджелис, че причина за развода са непримиримите различия между двамата. В документа за развода се казва, че точната стойност на активите и дълговете на двойката не е ясна и ще бъде определена по-късно.

Двойката има две дъщери и по едно дете от предишните им бракове. Уитакър и Каиша Наш-Уитакър се запознават на снимачната площадка на "Взрив" през 1994 година и се женят през 1996 година.

Примерът на Уитакър се оказа заразен и за рапъра Ъшър. Певецът и неговата съпруга Грейс Мигел заявиха по-рано тази година, че пътищата им се разделят, но двойката направи това официално едва сега, след като подадоха документите в съда. Интересен факт е, че Ъшър ползва за развода си същия адвокат, който го разведе и с предишната му жена - Тамека Фостър.

Ъшър и Грейс потвърдиха новината за раздялата си през март месец тази година, в общо изявление, в което се казва, че "те ще останем свързани и добри приятели".

"След много обмисляне, ние решихме да се разделим. Ще останем свързани, добри приятели, които ще продължат да се подкрепят в следващите фази от животите ни. Огромното количество любов и респект, които имаме само ще се увеличи занапред", се казва още в изявлението.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес