Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рап бог: Еминем отпразнува 16 години трезвеност (СНИМКА)

22 април 2024, 14:17 часа

Рапърът Еминем отбеляза важна годишнина в живота си в събота, 20 април. На тази дата той маркира 16 години трезвеност и сподели много специална снимка в своя Instagram акаунт.

На снимката се вижда как Еминем държи в ръката си специална Монета на трезвеността. Такива монети се използват в специализираните програми за трезвеност, за да бъдат отбелязвани годишнините. На монетата е изобразено дърво, придружено от името на организацията, която я дава, както и числото 16. Рапърът не е написал нищо към снимката, тъй като тя говори достатъчно сама за себе си.

Още: Еминем разкри с кой рапър иска да запише нов албум

Еминем и битката му с алкохола и дрогата

Рапърът редовно говори за личната си битка с наркотиците и алкохола. Той признава, че е приемал Викодин, Амбиен и Валиум. Необходимостта да стане трезвеник достигнала критична точка през 2007 г., когато Еминем приема почти фатална доза Викодин.

През 2009 г., в специално интервю за "Vibe", роденият като Маршъл Матърс разкрива до каква степен е бил зависи - приемал е огромни количества лекарства, без абсолютно никакъв контрол. Еминем разкрива още, че с нарастването на славата, достъпът му до наркотици и алкохол е станал ежедневие, при това напълно безплатно, защото всеки му носел различна дрога. Именно това спомогнало за развиването на тежката му зависимост, пише Marca.

Още: Матю Пери: Изхарчих 9 млн. долара, опитвайки се да остана трезвен

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес