Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Rammstein дадоха интервю за българските фенове

16 юли 2013, 14:05 часа

„Ще представим на българската публика своето изцяло обновено шоу”, сподели един от създателите на Rammstein по повод предстоящото гостуване на групата в София на Национален стадион „Васил Левски” на 26 юли.

Рихард Круспе разказа още, че бандата е успяла да се съхрани благодарение на максимално автентичните си музика и визия. Цялото интервю ще се излъчи още веднъж в предаването „Студио VIP” по Нова Телевизия този петък от 23:45ч.

Само дни преди най-разтърсващото рок събитие – фестивала Sofia Rocks, бар Rock It посреща фенове за две подгряващи партита! На първото с дата 18 юли домакини ще са група Елинор, които са подготвили трибют на Rammstein. През останалото време музиката ще е посветена на бандите, които ще свирят на Sofia Rocks 2013 и по-специално на немския метъл и рок! В допълнение на разнообразната програма, известният майстор татуист Емо Сапаревски и негов колега от студиото му Sofia Tattoo Ink ще подаряват временни татуси на всеки желаещ.

Второто събитие е само два дни преди мощния рок фестивал – на 24 юли. Групата е Crashbrake, която се отличава с ексцентрична визия и няма аналог на българската сцена. Бандата също като Rammstein обича пиро техниката и често я използва на свои участия. В подкрепа на нестандартната визия ще видим и момичета от Sonya Pole Studio. Двама от посетилите партито ще се приберат с билет за Sofia Rocks.

 

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес