Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рачков е аут от новия сезон на "Като две капки вода"

08 януари 2021, 16:22 часа

Едно от най-гледаните предавания в българския ефир "Като две капки вода" ще се завърне с нов девети сезон тази пролет.

По традиция то ще се излъчва по Нова телевизия, но този път без участието на Димитър Рачков като водещ, съобщава "24 часа".

Причината той да не бъде вече част от предаването, в което си партнираше с Васил Василев - Зуека, остава неясна. Липсата му се усети и при втория сезон на "Маскираният певец", който приключи в края на миналата година. Продуцент на предаването отново е Маги Халваджиян.

Изданието съобщава още, че тази пролет Нова телевизия ще излъчи и 11-ия сезон на "Откраднат живот". Екипът му започна снимките по него още през декември, а в новите епизоди ще се завърнат обичаните актьори Мартина Вачкова, Владо Пенев, Наум Шопов и много вероятно, както и в предишните сезони, да има няколко гост-звезди.

Криминалната драма "Братя" с Калин Врачански също ще има продължение. Втори сезон бе предвиден с финала на първия, а работата по него предстои съвсем скоро.

Как ще отговори bTV

Основният конкурент на Нова - bTV също подготвя няколко български продукции. Очаква се съвсем скоро в ефира ѝ да се завърне комедийният сериал "Съни бийч", който тръгна през пролетта на 2020, но бе спрян след програмните промени заради коронакризата. Главните роли в него са поверени на Иво Аръков, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Евелин Костова, а действието, както подсказва и заглавието, се развива в Слънчев бряг.

Иво Аръков ще участва в още един сериал на Би Ти Ви - "Белези". Снимките по него започнаха през октомври. С "Белези" дебюта си в български сериал прави Вера Йорданова, която е участвала в няколко американски кинопродукции. Тя ще си партнира с Валентин Ганев и съпружеската двойка Анастасия Лютова и Пенко Господинов.

В седмия сезон на забавното шоу "България търси талант" журито ще се запази - Катето Евро, Ицо Хазарта, Любен Дилов и Славена Вътова. То също ще е част от пролетната програма на телевизията, която се очаква да започне от 1 февруари.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес