Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Първите изгонени от Hell's Kitchen са вече факт. Вижте кои са (ВИДЕО)

22 февруари 2023, 14:46 часа

Първите изгонени от петия сезон на Hell's Kitchen България са учителката с 20-годишен опит в кухнята - Ива, и 18-годишната млада кулинарка - Виктория. Двете не успяха да се справят с напрежението и допуснаха наистина фрапантни грешки, които им костваха мястото в кухнятa.

В началото на епизода шеф Ангелов се изправи срещу синия отбор, за да каже тежката си дума и посочи готвача, който не е успял да оправдае доверието му по време на вечерната резервация - Ива от Ямбол, която първа си стегна куфарите и напусна шоуто.

Още на следващия ден караваните на Hell’s Kitchen посетиха зимния курортен комплекс Банско, където участниците бяха посрещнати от звездния сноубордист Радослав Янков, пише Fakti. В Банско двата отбора се изправиха отново в епичен дуел, а задачата им беше да нахранят планинските спасители от града. Отборът на червените успя да издаде поръчките и на двата отбора, а сините се провалиха за пореден път.

Крахът на старите означаваше и нова номинация, която се проведе след мастър клас с шеф Никола Симеонов и шеф Светла Илиева. Готвачите от отбора трябваше да сготвят като приложат 6 кулинарни техники. Това се оказа непосилна задача за почти всички от тях. След слабото представяне на Виктор и Теодор, те получиха оранжевите престилки и трябваше да се борят за мястото си в надпреварата.

Втората вечерна резервация на Hell’s Kitchen отново не се увенча с успех. Голямото разочарование за шеф Ангелов дойде от червената кухня, заради което младите трябваше лично да се извинят на всеки един от гостите.

В края на епизода стана ясно, че вторият участник, който напуска кулинарното състезание за 100 000 лева, е Виктория от Добрич. Тя не успя да се справи с напрежението и си тръгна разплакана.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес