Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Първата целувка в "Ергенът" е вече факт. Коя е щастливката?

28 февруари 2023, 13:50 часа

Ще целуне ли Евгени Генчев някоя от дамите, които го гледат влюбено и мечтаят да получат последната роза в предаването? Със сигурност отговорът е "Да". Въпрос на време е Евгени да залитне по някоя от красавиците, а според екипът на "Ергенът" това ще се случи в епизодите още тази седмица.

В сряда вечер (1 март) Евгени ще покани една от дамите на романтичен круиз. Двамата ще тръгнат на вълнуващо морско пътешествие с яхта из най-красивите кътчета на Средиземноморието. Уви, срещата няма да мине според очакванията на пианиста.

Междувременно дамите, останали в луксозната къща, ще започна традиционното обсъждане, в което основна тема ще бъде "триглавата ламя" и "едната ѝ посечена глава" (изгонената Теодора), от която според Пам Велидис са излезели още две глави - Айлин Бобева и Валерия Георгиева.

По-късно имението ще се превърне в арена на истински танцов спектакъл. Дамите ще представят три танцови ансамбъла с различни хореографии, разделени на три отбора - "Невестите от Бодрум", "Латина чикитас" и "Шехерезадите на Ориента". Разпределението на момичетата обаче ще стане повод за напрежение между две от дамите, а след ескалация на страстите едната ще се откаже от надпреварата.

По време на вечерния коктейл една от кандидатките за сърцето на Евгени Генчев ще му поднесе извинение от името на всички момичета за неприятните случки в имението през последните дни. Но дали това извинение ще се приеме добре от всички момичета?

В епизода виртуозът ще има възможност да се усамоти и с момичета, с които до този момент не е успял да остане насаме. А вечерта, разбира се, ще завърши с нова "Церемония на розата", след която още една от дамите ще трябва да се раздели с Евгени и да напусне имението завинаги. 

В четвъртък вечер (2 март) ще дойде време за нова групова среща, в която момичетата ще играят народна топка в два отбора - "Бодрумските амазонки" срещу "Средиземноморските русалки", а победителките ще споделят шампанското с Евгени, който ще е съдия в играта.

Зрителите ще станат свидетели и на първата страстна целувка между Евгени и някоя от дамите. Все още не е ясно коя обаче е щастливката. В края на вечерта още една от претендентките ще остане без цвете и ще трябва да се сбогува със световноизвестния виртуоз.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес