Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Промо трейлър за наградите "Оскар" се гаври с Джими Кимъл и шамара на Уил Смит (ВИДЕО)

15 февруари 2023, 16:23 часа

Появи се промо видео за церемонията по връчването на наградите "Оскар", което да "подгрее" преди същинското събитие на 12 март. Във видеото главна роля изпълнява, разбира се, Джими Кимъл, който за трети път ще води престижната церемония.

Клипът изцяло "ляга" върху една от култовите сцени от най-новия филм с Том Круз "Топ Гън: Маверик". За целта двама от актьорите във филма - Джон Хам и Чарлз Парнел, влизат в ролите си от "Топ Гън: Маверик", започвайки с това, че Джими Кимъл не е бил нито първи, нито втори, нито трети избор за водещ на "Оскар"-ите. В крайна сметка, след като става ясно, че само Кимъл е навит да се качи на сцената на най-бляскавата церемония, Хам и Парнел го предупреждават, че им е нужен човек, който да не може да бъде шамаросан. Това, разбира се, е самоирония, с която се визира шамарът, който Уил Смит удари на Крис Рок миналата година по време на живото излъчване на церемонията.

Цялото видео е пропито с хумор, а накрая дори се появява един от култовите водещи на "Оскар"-ите през годините - Били Кристъл.

Ето го и самото видео:

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес