Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Притежавате ли тези 4 качества? Ако отговорът е ДА, значи сте неустоими за мъжете!

17 януари 2023, 07:23 часа

Привличането между мъжете и жените е "игра" откакто свят светува. И дамите, и господата се стремят да са неустоими за срещуположния пол по една или друга причина. И все пак, като по-комплицирани същества, именно дамите притежават някои качества, на които мъжете не могат да устоят и ги карат сериозно да се заинтересоват.

Вижте кои женски умения могат да ви направят неустоими в мъжките очи. Ако ги притежавате, трябва да се научите да боравите с тях. Ако пък ви липсват, време е да започнете да работите върху себе си.

Нежност

Различните мъже харесват различен тип жени, това е факт. Но общото е, че в един или друг момент мъжете очакват половинката им да е нежна и добра. В мъжките представи дамата е крехка и ранима, а мъжът - силен и закрилящ. Независимо с какъв темперамент сте, ако понякога сте нежни и крехки пред мъжете, те с удоволствие ще искат да ви защитят.

Задагъчност

Да, клишето е факт - мъжете обичат загадъчни жени. Причината е, че загадъчността "отключва" у мъжете ловния инстинкт. Разбира се, тук нямаме предвид да лъжете, за да държите интереса, а по-скоро да не разкривате всичко за характера или уменията си, а да позволите на мъжа сам да отгатва и разбира това, което го интересува.

Готвене

Не е нужно да приготвяте шедьоври или да умеете стотици различни рецепти. За мъжете е важно да знаят, че сте сръчни и можете да сготвите нещо вкусно, с което не просто да ги нахраните, но и да им покажете, че умеете да се грижите за тази част от живота, а именно - храненето.

Приятелство

Отношенията между мъжете и жените не са само секс. Да, сексът е изключително важен, но точно толкова важно за един мъж е да има приятелка до себе си, а не само сексуален партньор. "Силният пол" обича да споделя проблемите си и очаква подкрепа, чрез която да знае, че не е сгрешил, когато е решил да разкрие слабите си страни.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес