Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Принц Уилям се сбил с Хари заради Меган Маркъл: Херцогът на Съсекс с нови подробности

05 януари 2023, 17:16 часа

Принц Хари, по-малкият син на британския крал Чарлз III, издаде нова книга с мемоари, която ще се появи по книжарниците още следващата седмица.

Преди светът още да е успял да се успокои след последния скандал в кралската фамилия покрай документалната поредица "Хари и Меган", в която херцозите на Съсекс разказаха своята версия за конфликта в кралското семейство, автобиографията на Хари сега заплашва да предизвика нови проблеми.

The Guardian вече се е запознало с една от главите в новата книга на Хари, в която принцът разказва как по-големият му брат Уилям го е нападнал.

Това се случило през 2019 г., когато отношенията между братята вече били започнали да се нажежават заради публиркации в пресата. Разярен, Уилям пристигнал в двореца Кенсингтън, дома на принц Хари, и започнал да обижда Меган Маркъл, наричайки я "неудобна", "груба" и "неприветлива", разказва Хари. Когато Уилям започнал да изрежда различни клюки от медиите, Хари, по думите му, се опитал да го спре, а Уилям отговорил, че просто иска да помогне.

ОЩЕ: Меган Маркъл разкрива какво я е шокирало при първата среща с Кейт Мидълтън и принц Уилям 

"Ти сериозно ли? Да ми помогнеш? Извинявай, но така ли го наричаш? Да ми помогнеш?", възкликнал Хари, което ядосало още повече Уилям. Той се втурна след по-малкия си брат, който отишъл в кухнята. Там Хари налял чаша вода на Уилям и му заявил, че не може да говори с него докато той е в такова състояние.

Това още повече вбесило Уилям, продължава разказа си Хари. Той сграбчил по-малкия си брат за врата, разкъсал верижката му и го хвърлил на пода. Хари се приземил на пода по гръб право върху кучешката купа, която се счупила под тежестта му и парчетата от нея се забили в тялото на принца. Хари скочил на крака и казал на Уилям да си върви. По-големият му брат му предложил да му отвърне на удара, но когато Хари отказал, той все пак си тръгнал. По-късно обаче се върнал, разкаян от постъпката си, и се извинил.

ОЩЕ: Принцесата на Уелс прикова всички погледи с елегантна взета под наем рокля (СНИМКИ)

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес