Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Приятелите на Джак Никълсън се страхуват, че може да умре в самота

13 януари 2023, 08:18 часа

Холивудската легенда Джак Никълсън целенасочено се самоизолира от света, а приятелите му са сериозно притеснени, пише NYPost.

Носителят на три награди "Оскар" не е виждан на публично място от повече от година, а близките му споделят, че актьорът се самоизолира съвсем целенасочено. Според източници на изданието 85-годишният Джак Никълсън вече изобщо не излиза от дома си, а понякога се държи сякаш здравият разум го е напуснал. Именно това му поведение говори, че може би актьорът наистина страда от деменция.

Никълсън последно се появи на обществено място през октомври 2021 г, когато изгледа мач на Лос Анджелис Лейкърс в "Стейпълс Център" със сина си Рей.

"Неговият дом е неговата крепост, това всички го разбрахме. Но би било добре понякога да излиза и да се появява сред хора, най-малкото за да знаем, че е добре", признават източниците на NYPost.

Поведението на Джак Никълсън напомня това на неговия приятел Марлон Брандо, който в последните години от живота си се самоизолира. Именно от Брандо през 2005 г. Никълсън купува сегашния си дом.

 

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес