Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Порнозвезда съди Тръмп

07 март 2018, 07:25 часа

Порноактрисата Сторми Даниелс, която се оказа, че е задоволявала мъжките нужди на сегашния американски президент Доналд Тръмп, докато настоящата му съпруга Мелания Тръмп е била бременна, заведе дело срещу милиардера, предаде Time.

Искът, който Даниелс заведе, е заради твърдението на юристите на Тръмп, че тя е подписала споразумение, съгласно което не може да говори публично за връзката им. Според Даниелс обаче това не е така, тъй като Тръмп не е подписал лично въпросния документ. Освен това тя твърди, че Тръмп опитал "агресивно" да я накара да мълчи.

Стефани Клифърд, както е истинското име на Даниелс, е искала да разкаже пикантни подробности за връзката си с Тръмп още в седмиците преди изборите за президент, но на 28 октомври личният адвокат на Тръмп Майкъл Коен ѝ предложил да подпише споразумение да не го прави и то било подписано, а адвокатът платил 130 000 долара на Даниелс в рамките на споразумението, като тези пари не са му били върнати от Тръмп по никакъв начин. В документа Даниелс била наречена "Пеги Питърсън", а Тръмп – "Дейвид Денисън".

В жалбата пред съд в Лос Анджелис Клифърд посочва, че е имала връзка с Тръмп в периода 2006 – 2007 година. Те правили секс веднъж, а след това поддържали "платонични" отношения, твърди порнозвездата, според която това не е любовна връзка. Коен пък отрича изобщо нещо да се е случвало между Тръмп и Сторми Даниелс.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес