Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Подаръкът на Бен Афлек за Свети Валентин, който разтопи сърцето на Дженифър Лопес

14 февруари 2022, 09:58 часа

Американският актьор Бен Афлек е вложил много усилия и креативност тази година, за да изненада любимата си Дженифър Лопес. Както пише списание People, самата певица се е похвалила, че актьорът й е поднесъл още преди самия празник специално изработен подарък, който накарал сърцето й да се разтопи.

Бен Афлек направил клип по нейната песен On My Way, която присъства и в новия филм с участието на Джей Ло „Омъжи се за мен“ („Marry me“), чиято премиера бе на 11 февруари в САЩ. Афлек много сполучливо е добавил между оригиналните сцени от клипа негови и нейни снимки от по-младите им години – между 2002 и 2004 г., когато двамата изживяха бурна любов и дори бяха сгодени, но малко преди сватбата се разделиха.

Тези спомени очевидно много са развълнували Дженифър Лопес, защото тя споделя в своя сайт On the JLO, че клипът я е накарал да се замисли „за пътя на истинската любов, нейните неочаквани обрати и как, когато е истинска, може да продължи завинаги“. Подаръкът е бил "много специален и личен" за нея и тя дори се е колебаела дали да го сподели с феновете си.

По време на токшоуто Live with Kelly and Ryan Джей Ло намекна, че тя също е подготвила изненада за Афлек и че двамата имат много планове за Свети Валентин, но не пожела да разкрие повече подробности.

 

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес