Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

По-уверена: Емануела смени партньора си и подпали сцената на Dancing Stars (СНИМКА+ВИДЕО)

13 март 2024, 12:01 часа

Емоция, чувства, страст – така премина латино вечерта на Dancing Stars, а участниците определено вдигнаха градусите на сцената. Състезателите отново показаха страхотните си танцови умения чрез ритмичните стъпки на мамбо, салса, самба и ча-ча-ча. Силно впечатление направиха двойките с хореография на чувствения танц румба. А попфолк певицата Емануела определено ни показа, че това е "танцът на любовта".

Повече за представянето на Емануела

В латино вечерта на Dancing Stars изпълнителката с изумрудени очи не се състезава с досегашния си партньор Иван Карастоянов. До нея на сцената застана Калоян Иванов, който напусна пръв състезанието заедно с партьорката си Боряна Баташова.

Още: Dancing Stars приключи за още една двойка. Ето коя (СНИМКA)

Снимка: Dancing Stars Bulgaria/Facebook

Изглежда, че момчето, което преди 10 години спечели купата на Dancing Stars, отново ще остане до финал, защото в последната вечер заедно с Емануела направи невероятна хореография, а журито остана наистина очаровано от представянето на двойката. "Ти стъпваше като газела" - коментира Галена Великова. Тя обяви изпълнението за най-добрия танц на вечерта. "Имаше ли уникален сексапил, който се изисква за този танц? Имаше всичко! Това е най-доброто от всичките ви танци!" – категорична беше Илиана Раева.

Уникално: Виктор Стоянов полетя на сцената на Dancing Stars (СНИМКА+ВИДЕО)

@dancingstarsbulgaria

😍 Емануела и новият ѝ партньор Калоян потопиха всички в емоцията от чувства на пламенната румба. Смяташ ли, че се справиха добре?

♬ Samba das Palavras - Tom Corrêa

Личи си, че в компанията на новия си партньор Емануела определено успя да се отпусне и да се справи блестящо с емоционалната танцова хореография. Още на репетициите се вижда наличието на хармония между двамата. "Чувствам се по-сигурна, спокойна и уверена!" – каза Емануела и го показа на дансинга. За страхотното си изпълнение двойката получи отличния резултат от 35 точки.

Още: Първи 10 точки в Dancing Stars: Вижте двойката с най-висок резултат досега (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес