Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

По-малко от месец и половина до концерта на ZAZ в София

12 април 2012, 13:12 часа

Наближава концерта на очарователната изпълнителка ZAZ в София. На 30 май французойката ще излезе с бандата си на сцената на Зала 1 на НДК. Организатори на събитието са Teren Music в партньорство в Vivacom Fund. ZAZ изяви желание да гостува в България още преди година, тъй като бе очарована от огромния брой свои фенове в страната ни, а и в целия Балкански регион.

Билети за изявата на ZAZ все още могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketstream (www.ticketstream.bg), а също и от билетния център на НДК. За съжаление, пропуските от 80 лв. вече са изчерпани, но се намира ограничен брой от тези на цена 70 лв. Останалите билети са от 45 до 60 лв.

ZAZ или новото френско чудо, както медиите я наричат, не престава да обикаля света, откакто си спечелва световна популярност, благодарение на хита си “Je veux”  и грабващите си улични изпълнения. „За мен мястото, на което пея, няма значение – дали съм на улицата пред няколко десетки минувачи или пък на огромен фестивал с публика от над 50 000 души – щом пея, значи съм щастлива! И да, продължавам да пея и под душа – повече рок, дори и поп…според настроението!”, споделя ZAZ в отговор на въпрос на един от българските й фенове.   

Преди месец ZAZ обиколи и далечна Япония, а сега Европейското ѝ  турне продължава – Германия, Швейцария, Белгия, Австрия, Русия, Сърбия, Македония и, разбира се, България, са само част от страните, които ще се радват на пленителната енергия на французойката.

От утре, 13 април 2012 г., Teren Music ще дадат шанс на част от желаещите да присъстват на концерта да се сдобият и с покани, а също и с албума на ZAZ.  Как ще стане това, феновете ще разберат утре от Facebook страницата на организаторите (facebook.com/terenmusic), а също и от сайта им (www.terenmusic.com).

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес