Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пит и Джоли завели децата си на театър в Лондон

16 май 2012, 14:30 часа

Звездната двойка Анджелина Джоли и Брад Пит посетили лондонския театър Victoria Palace, за да изгледат мюзикъла „Били Елиът”, придружени с няколко от шестте си деца, разказва източник. Казваме „няколко от шестте си деца”, тъй като свидетелят не е много сигурен кои от малчуганите са присъствали, но пък сподели, че знаменитостите са запазили предварително 7 билета.

Семейството, което скоро посети и британския Legoland, седяло спокойно в залата, без да е отделено по някакъв начин от останалата част от зрителите на представлението. След шоуто Брад и Анджелина отишли зад сцената, за да се запознаят с Адам Весперман, който изпълнявал ролята на главния герой Били. На излизане знаменитостите не се скрили от феновете си и дори раздали автографи на някои от множеството почитатели.

Въпреки че им предстои трескава подготовка за наближаващата сватба, Бранджелина продължават да са все така мултифункционални и успяват да отделят част от свободното си време за обичаното си семейство, но и за култура. Неотдавна звездата от филма "Агент Солт" сподели, че иска дългоочакваната им сватбена церемония да отразява различни култури -начини, по които хората празнуват бракосъчетанието си, най-вече в родните страни на осиновените им деца - 10-годишното камбоджанче Мадокс, 7-годишната етиопка Захара и 9-годишното виетнамче Пакс.

Редактор: Десислава Симова

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес