Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Памела Андерсън: Хванах Джак Никълсън да прави тройка

31 януари 2023, 11:43 часа

Филмът на Netflix за Памела Андерсън, както и мемоарите ѝ, се оказват безкраен източник за пикантни клюки и шокиращи разкрития от света на известните и богатите. Първото разкритие за звезда от света на киното дойде по адрес на Силвестър Сталоун, за когото Андерсън твърди, че искал да я примами с материални подаръци, за да стане "неговото момиче".

Поредната доза звездна ШОК информация този път засяга легендата Джак Никълсън.

В автобиографията си Андерсън разказва как случайно видяла Никълсън да се забавлява с две красиви мадами, с които прави тройка. Случката се разиграва в имението на Playboy, но не е ясно за коя година става дума.

"Всички се кикотеха и се целуваха в тоалетната. Минах покрай огледалото, наведох се над мивката, за да оправя гланца си за устни. Опитах се да не гледам, но не се сдържах и улових погледа му в отражението. Предполагам, че това му е помогнало да "си свърши работата", защото той се усмихна и каза: "Благодаря, скъпа".", споделя Памела Андерсън в автобиографичната си книга, цитирана от Fakti.

Памела казва още, че преди години имението на Playboy е било тотален символ за свобода. "Вилата беше пълна с артисти, филантропи, интелектуалци, красиви жени... Да си там беше страхотно изживяване.", завършва разказа си звездата от "Спасители на плажа".

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес