Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Пайнер" открадна Крум от "Ара мюзик"

04 март 2013, 14:36 часа

Феновете му могат да очакват първия му проект като част от успешната фирма.

Изключително съм щастлив от този факт. Поставям си високи цели и се надявам с подкрепата на г-н Димитров и целия екип на „Пайнер“ да ги постигам. За мен музиката е на първо място и оттук нататък ще дам цялата си енергия, за да създаваме качествени песни и видеоклипове“, споделя Крум в официално изявление към музикалната компания.

Последните дни певецът, чиито клипове винаги са със сексуално послание, нашумя с горещ скандал. Читател на български сайт е засякъл, че Крум има профил в турски гей сайт.

Всъщност стана ясно, че някой просто е използвал снимката му, за да привлече повече мъже. Секс символът дори се пошегува, че единствената му забележка е, че е ползвана снимка от негова стара фотосесия, а скоро му предстои нова и съветва да взимат от нея.

Крум се занимава с музика от 7-годишен, когато започва да свири на пиано. По-късно е приет в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ с профил флейта. Поканен е в Младежката филхармония като първа флейта. Музикалното си образование продължава в Консерваторията, където изучава две специалности – „Поп и джаз пеене“ в класа на доц. Алис Боварян и „Флейта“ в Теоретичния отдел.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес